Home
Wij over onszelf
Geschiedenis
Verenigingen
Openingstijden
Mogelijkheden zaal
Feesten en Partijen
Bruiloften
Condoleances
Doopfeest
Communie
Bedrijfsfeest
Receptie
Contact
Location

 

 

Beleef een gezellige dag bij het café in Etten-Leur

                                                                   


Heeft u zin om naar een café in Etten-Leur te gaan? ’t Strooienhuis is een café in Etten-Leur waar u langs kunt komen voor een gezellige tijd. Heeft u zin in een hapje of een drankje? Bij ons vindt u waar u naar op zoek bent. Voor bijvoorbeeld een lekkere kop cappuccino bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor een heerlijk biertje van de tap zit u bij ons goed. En of u nu een gebakje wilt, of juist een schaaltje bitterballen, bij ons café in Etten-Leur zit u voor allebei goed. Wilt u graag de sfeer bij ’t Strooienhuis komen proeven? Kom dan gerust eens langs bij ons café in Etten-Leur.

Neem contact op

Cafe Etten Leur

Kom gezellig langs bij ons café in Etten-Leur

Het is voor iedereen een goed idee om langs te komen bij ons café in Etten-Leur. Wilt u met uw partner even lekker ontspannen en genieten van een goede sfeer? Bent u met een groep vrienden op zoek naar een plaats waar u bij kunt kletsen? Of bent u alleen en wilt u zich omringen met gezelligheid? Bij ’t Strooienhuis is iedereen welkom. Daarnaast is ons café in Etten-Leur een goede keuze voor u als u houdt van biljarten. Hiervoor kunt u namelijk ook bij ons terecht. Zien we u binnenkort ook bij ’t Strooienhuis? Wij zien u graag verschijnen!

Bekijk de mogelijkheden

De mogelijkheden bij ’t Strooienhuis

Bij ons café in Etten-Leur kunt u normaal gesproken altijd naar binnen wandelen om te genieten van een lekker hapje en drankje. Ook kunt u uitgebreid genieten op ons terras in Etten-Leur. Maar er is ook nog meer mogelijk bij ons. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht als feestlocatie in Etten-Leur. Bij ons kunt u namelijk allerlei feesten vieren, zoals bruiloften, doopfeesten, communies, bedrijfsfeesten of recepties. Daarnaast is het ook mogelijk om treurigere zaken bij ons te houden, zoals condoleances. Komt u gewoon spontaan bij ons langs, of heeft u iets te vieren? Wij horen het graag!

Wij verwelkomen u graag in ons café in Etten-Leur

Heeft u zin in gezelligheid en lekker eten en drinken? En wilt u genieten van de leukste muziek op de achtergrond? Wij staan alle dagen van de week voor u klaar vanaf 13.30. Op zondag kunt u zelfs al vanaf 10.00 bij ons langskomen voor een lekkere kop koffie. Wij kijken er naar uit om u binnenkort bij ons te verwelkomen. Tot snel!

Neem contact op

 

Cafè `t Strooienhuis  | info@strooienhuis.nl

to Top of Page