Home
Wij over onszelf
Geschiedenis
Verenigingen
Openingstijden
Mogelijkheden zaal
Feesten en Partijen
Bruiloften
Condoleances
Doopfeest
Communie
Bedrijfsfeest
Receptie
Contact
Location

 

 

’t Strooienhuis: dé feestlocatie in Etten-Leur

                                                                   


Bent u op zoek naar dé perfecte feestlocatie in Etten-Leur? ’t Strooienhuis begrijpt dat als u een feest geeft, dat u wilt dat het helemaal tot in de puntjes geregeld is. Met de ervaring van al ons personeel, maakt ’t Strooienhuis voor u een feest om nooit te vergeten. Wij zorgen er namelijk voor dat het u aan niets ontbreekt. Een goede sfeervolle locatie (met eventueel decoratie), genoeg eten en drinken en vriendelijk en gezellig personeel. Wat wilt u nog meer? Neem contact met ons op om uw feest bij ons te laten organiseren.

Neem contact op

Feestlocatie Etten Leur

Feestlocatie in Etten-Leur: bruiloften, familiefeesten, doopfeesten en meer

Bij onze feestlocatie in Etten-Leur kunt u terecht voor alle soorten feesten waar u aan kunt denken. Bij ons kunnen namelijk wel 25 tot 130 personen terecht. Daarom zijn wij een feestlocatie bij uitstek, die bijvoorbeeld geschikt is voor bruiloften, familiefeesten, doopfeesten, communies, bedrijfsfeesten, recepties en nog veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons andere grote maar treurigere bijeenkomsten te houden, bijvoorbeeld een condoleance. Als u graag een feest zou willen organiseren bij ’t Strooienhuis, kunt u direct contact met ons opnemen. Dan kunnen we spoedig rond de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

Waarom ’t Strooienhuis perfect is als feestlocatie in Etten-Leur

Bij ’t Strooienhuis werkt personeel dat enorm veel ervaring heeft met het organiseren en tot in de puntjes verzorgen van feesten. Daarnaast is al ons personeel erg vrolijk en enthousiast, wat de sfeer op uw feest meteen een stuk beter maakt. Verder is het heel erg handig dat er een groot parkeerterrein naast ’t Strooienhuis ligt. Dit betekent namelijk dat ook mensen die van verder weg komen allemaal in de buurt kunnen parkeren. Ideaal dus! Daarnaast hebben wij een hele grote ruimte waar wel 130 gasten in passen. Echter, als u geen 130 maar slechts 25 mensen wilt uitnodigen op uw feest, kunnen wij voor u de ruimte kleiner laten lijken, zodat het sfeervol blijft. Bent u al overtuigd? Lees dan verder!

Vier uw feest bij ’t Strooienhuis

’t Strooienhuis is een ideale locatie om uw feest uitgebreid te kunnen vieren. Echter, u kunt bij ons ook spontaan langskomen. Wij zijn namelijk ook een café in Etten-Leur en wij hebben een terras in Etten-Leur waar u heerlijk met uw partner, gezin of vrienden kunt neerstrijken. Bent u benieuwd wat wij voor uw feest kunnen betekenen en wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan! Neem contact op via de telefoon, 0165-502373, of via de email, info@strooienhuis.nl. Wij horen graag van u!

Neem contact op

 

Cafè `t Strooienhuis  | info@strooienhuis.nl

to Top of Page