Home
Wij over onszelf
Geschiedenis
Verenigingen
Openingstijden
Mogelijkheden zaal
Feesten en Partijen
Bruiloften
Condoleances
Doopfeest
Communie
Bedrijfsfeest
Receptie
Contact
Location

 

 

Bezoek ons zonovergoten terras in Etten-Leur

                                                                   


Vindt u het heerlijk om ’s zomers lekker op een terras in Etten-Leur te zitten en van de zon te genieten? Dat begrijpen wij van ’t Strooienhuis helemaal! Daarom doen wij er graag alles aan om u een gezellige middag of avond op ons terras te laten doorbrengen. Wilt u een hapje of een drankje terwijl u in het zonnetje of onder de parasol zit? Ons personeel zal u altijd voorzien van heerlijke creaties vanuit de keuken of de bar. Wordt het ’s avonds toch te koud om buiten te kunnen zitten? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om naar binnen te verplaatsen, het café in Etten-Leur in. Zien we u binnenkort ook op ons terras?

Neem contact op

Terras Etten Leur

Kom heerlijk tot rust op ons terras in Etten-Leur

Op het terras van ’t Strooienhuis in Etten-Leur kunt u ieder wenselijk moment tot rust komen. Vanaf vroeg in het voorjaar zetten wij het terras op, zodat u de eerste zonnestralen kunt meepikken. Vanaf dan is ons terras ook zeven dagen per week geopend. Dit is elke dag vanaf 13.30, behalve op zondag, want dan zijn we al vanaf 10.30 geopend. Op het terras kunt u zelf kiezen of u een zonnig plekje uitkiest of dat u lekker beschut onder een van onze parasols gaat zitten. Om zeker te zijn van een beschikbare plek naar uw keuze, dus wel of niet onder de parasol, kunt u altijd bij ons reserveren. Dit hoeft echter niet, u kunt ook gewoon spontaan langskomen! Wilt u genieten in de buitenlucht van goed gezelschap en lekker eten en drinken? Wij verwelkomen u graag op ons terras in Etten-Leur!

Bekijk de mogelijkheden

Kom gezellig langs bij ’t Strooihuis

’t Strooihuis is een ideale plek om langs te komen met uw partner, gezin, vrienden of collega’s. Bij ons kunt u genieten van een goede sfeer, een goede service en lekker eten en drinken. Naast dat u bij ons heerlijk op het terras kunt vertoeven, kunt u ook binnen zitten in ons café in Etten-Leur. Daarnaast kunt u ons café ook als feestlocatie in Etten-Leur gebruiken. U kunt ons café en terras vinden aan de Hoevenseweg 48 in Etten-Leur. Wilt u een reservering plaatsen voor ons terras? Bel dan naar 0165-502373, of stuur een mail naar info@strooienhuis.nl. Wilt u liever spontaan langskomen? Dat kan ook! Hopelijk zien we u dan snel!

Neem contact op

 

Cafè `t Strooienhuis  | info@strooienhuis.nl

to Top of Page